Mijn favorieten

Verkoop

Bij verkoop van onroerend goed komen juridische, bouwkundige en financiële aspecten kijken. Wij begeleiden u en zorgen ervoor dat u hierover geen zorgen heeft.

 

Als NVM makelaar zijn wij gespecialiseerd in het verkopen van onroerend goed.
Wij begeleiden de verkoop van uw pand van de advertentie tot het transport bij de notaris.


Deskundigheid en ervaring staan voorop maar wij vinden het zeker zo belangrijk dat u uw wensen bij ons kwijt kunt.  Tijdens een eerste vrijblijvende kennismaking komt een van onze makelaars bij u langs om ons kantoor voor te stellen en een opname van de woning uit te voeren.


Naar aanleiding van dit bezoek communiceren wij, geheel vrijblijvend, de door ons getaxeerde waarde met een bijbehorend verkoopadvies.  Indien u wenst overleggen we met u over eventuele kleine ingrepen van de woning die nodig zijn voor een betere presentatie van de woning.
 

Bij onze dienstverlening staan uw wensen voorop!


Wij realiseren ons dat verkoop van uw woning een niet-alledaagse bezigheid is. Vaak behoort bij de woning veel emotie en daar gaan we met respect mee om.  Het bepalen van een verkoopprijs is een gevoel, gebaseerd op marktkennis, ervaring, archief en onderliggende verkoopargumenten. Wij zullen u daarin adviseren en met u overleggen.


Naar aanleiding van de verkoopprijs bepalen wij onze courtage. Wij bieden daarvoor een professionele dienstverlening met duidelijke communicatie naar zowel de koper als de verkoper. Helderheid staat bij ons hoog in het vaandel.
 

Ons aanbod


Ons aanbod wordt gecommuniceerd via onze up-to-date site en natuurlijk vindt u ons aanbod terug via funda.nl. Daarnaast maken wij regelmatig gebruik van andere marketing-tools zoals; open dagen en avonden, direct marketing, advertenties in regionale en landelijke bladen alsmede projectpresentaties op locatie.