Mijn favorieten

Gemeente Drimmelen

Ons werkgebied bestaat voornamelijk uit de gemeente Drimmelen.

Dit is het grote, groene gebied in westelijk Noord-Brabant, aan de noordkant omsloten door Nationaal Park De Biesbosch en aan de zuidkant door de steeds meer in betekenis toenemende rivier de Mark met een oppervlakte van 12.400 ha en ca. 27.000 inwoners.

De gemeente wordt gevormd door een 6-tal kernen in een typisch land- en tuinbouwgebied, waarin natuur en recreatie sterk vertegenwoordigd zijn .

Made vervult een centrumfunctie binnen de gemeente Drimmelen en heeft haar inwoners veel te bieden. Het beschikt over een groot aantal voorzieningen t.w. gevarieerd winkelaanbod, rijk verenigingsleven, onderwijs en uitstekende accommodaties voor binnen- en buitensport.
 

Drimmelen is het kleinste dorp van de gemeente Drimmelen maar misschien ook het bekendste dorp binnen de gemeente vanwege de ligging aan Nationaal Park De Biesbosch. Drimmelen beschikt over een prachtige, moderne jachthaven en veel monumentale panden.
 

Hooge Zwaluwe met buurtschap Helkant daarbij ingesloten bestaat uit een prachtige lintbebouwing met authentieke woningen, boerderijen en diverse monumenten.
 

Lage Zwaluwe is evenals het dorp Drimmelen gelegen aan rivier de Amer en beschikt eveneens over een haven. Het dorp heeft een goed voorzieningenniveau en diverse markante gebouwen zoals fraaie kerken en monumentale boerderijen.
 

Terheijden ligt ca. 6 km ten noorden van de stad Breda. Het oorspronkelijk lintdorp is in de loop der jaren uitgebreid met aantrekkelijke woonwijken. Er is een groot aantal voorzieningen zowel op maatschappelijk als recreatief gebied.
 

Wagenberg een mooi, van oorsprong agrarisch dorp in een rustige landelijke omgeving. De gemeenschapszin en het verenigingsleven nemen een belangrijke plaats in in het leven van de inwoners van het dorp.
 

Buiten de hiergenoemde kernen verkopen wij ook panden in de nabijgelegen dorpen en steden zoals Zevenbergschenhoek, Langeweg, Den Hout, Oosterhout, Raamsdonksveer en Geertruidenberg.